ZATERDAG 22 OKTOBER 2016

logo

WAHNSINN!

Ook dit jaar kunnen jullie weer rekenen op het beste van het beste op de bühne van Oktoberfest Oldambt. Na 2 x Powerhosen en 2 x AlpenParty is nu WAHNSINN  voor de 2e keer in Winschoten en zal net als de vorige keer de feesttent volledig op haar kop gaan zetten!! De naam WHANSINN is allesomvattend en niet te vermijden. Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows,  gebracht door 8 rasmuzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen (letterlijk). En met live-show bedoelen we ook écht live: geen bas uit keyboards, geen tuba uit accordeons, geen electrodrums, nee helemaal niks van dat alles, dat is pas liefde voor muziek! Iedere sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is!

persfoto-66Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager,  Alpenparade, Ober-bayerisch, Glansparade, Hüttenfest, Polka en Steirisch; van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie, alle remmen gaan los!

Een strakke blazerssectie (die erotische Kapelle), überdikke drum ’n bass sounds, pompende tuba solo’s,  vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijke süße soße von 4 Wiener Sängerstimmen! Uiteraard zal de kenmerkende witte vleugel niet ontbreken tijdens een party met Wahnsinn.

Wahnsinn: een van de weinige volledige live bands welke het Oktoberfest repertoire echt serieus neemt en aangevuld met enkele Hollandse kneiters en pop-songs al menig  feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent.

Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!

footer-ornaments

 

DJ ARNOUD

DJ-ArnoudDJ ARNOUD één van de POPULAIRSTE PARTY PLAATJESDRAAIER van Nederland komt wederom naar Winschoten om jullie lekker warm te maken voor het “GROTE WERK”. Waar feest is is DJ ARNOUD! En dat natuurlijk helemaal in stijl van het Oktoberfest! Ook hier de bekende en minder maar zeker lekkere Duitse Schlagers und noch viel mehr! Fest das wird es!